Nevelési tanácsadás, szakértői bizottság

Név Beosztás E-mail
Vidonyiné Sólymos Rita Vas Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Szombathelyi Tagintézménye igazgató solymos.rita@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Tóthné Oláh Katalin pszichológus olah.katalin@nyme.hu
Auer Éva gyógypedagógus auer.eva@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Farkas Ágnes pszichologus farkas.agnes@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Farmasi Éva pszichológus farmasi.eva@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Hégerné Kiss Zsuzsanna pedagógus heger.zsuzsa@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Palatin Krisztina gyógypedagógus palatin.krisztina@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Tóth Beáta pszichológus toth.beata@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Papp Erika szakszolgálati titkár papp.erika@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Márkus Ágnes pszichológus markus.agnes@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Farkas-Tóth Melinda pszichológus toth.melinda@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Magyar Veronika pszichológus magyar.vera@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Weigl Erzsébet gyógypedagógus weigl.erzsebet@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Németh Zsófia gyógypedagógus nemeth.zsofia@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Darázs Tímea szakszolgálati titkár darazs.timi@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Takács Beatrix gyógypedagógus-pszichológus takacs.beatrix@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Simon Hajnalka gyógypedagógus simon.hajnalka@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Kozmáné Horváth Lívia gyógypedagógus horvath.livia@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Borbély Nóra pszichológus borbely.nora@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.
Pünkösty Mária pszichológus punkosty.maria@nyme.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.

Balázs Renáta

Pergelné Remete Eszter

gyógypedagógus

pszichológus

balazs.renata@nyme.hu

remete.eszter@nyme.hu

Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát.